Contact

Bent u geïnteresseerd in een homeopathische behandeling of heeft u nog vragen? Dan kunt u contact met mij opnemen via onderstaand telefoonnummer.

In het geval ik u niet te woord kan staan, kunt u uw naam en telefoonnummer op de voicemail achterlaten. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

Margritha

Telefoon   : 06 – 53 41 14 82
Email        : info@klassiekehomeopathieregioemmen.nl
website     : www.klassiekehomeopathieregioemmen.nl

Lid van: NVKH, NVKP,  en RBCZ 170462 R
KVK: 53408624

Privacy:

Vanwege de wettelijke plicht opgelegd door de WGMO moet ik u toestemming vragen om als homeopaat uw gegevens te mogen vastleggen in een dossier. Dit dossier omvat de uw naam:, adres, en woonplaats. Uw geboortedatum. De datum van behandeling. Het consult wordt opgetekend in het dossier. Ook wordt genoteerd de gegevens die noodzakelijk zijn voor de behandeling, en de gegevens die opgevraagd zijn bij een andere zorgverlener: b.v. uw huisarts. Hier vraag ik uitdrukkelijk uw toestemming voor om dit te mogen noteren. Als uw behandelend homeopaat ga ik uiterst zorgvuldig om met uw persoonlijke en medische gegevens en heb ervoor gezorgd dat onbevoegden geen toegang hebben tot uw gegevens. Als uw behandelend homeopaat heb ik als enige toegang tot uw gegevens in het dossier. Ik heb een wettelijke geheimhoudingsplicht als ook een (beroepsgeheim).

Uw dossier met uw gegevens kan ook voor de volgende doelen worden gebruikt.

Bij waarneming tijdens mijn afwezigheid

Bij toetsing tijdens intercollegiale overleg

Bij de financiële administratie wordt een klein deel van uw gegevens gebruikt zodat ik of mijn boekhouder een factuur kan opstellen

Indien er andere zorgverleners worden geïnformeerd, b.v. bij een verwijzing naar een andere behandelaar gebeurt dit alleen met uw toestemming.

De gegevens in het dossier van de client blijven zoals in de wet op de behandelovereenkomst is vastgesteld en wordt vereist 15 jaar bewaard.

De zorgnota die u kan declareren bij uw zorgverzekering omvatten de volgende NAW,s

  • Naam, en adres en woonplaats
  • Geboorte datum
  • De datum van behandeling
  • Het nummer van de behandeling en een kort beschrijving hiervan.

[contact-form-7 id=”103″ title=”Contactformulier 1″]