Over mij

Ik ben getrouwd en moeder van 3 volwassen kinderen en inmiddels oma van vier prachtige kleinkinderen. Mijn nieuwsgierigheid naar de homeopathie werd gewekt toen ik zelf onder behandeling kwam. Al snel daarna ben ik mij gaan verdiepen in de homeopathie, en kwam tot de conclusie dat ik er meer van wou weten. Ik ben de opleiding Klassieke Homeopathie gaan volgen aan de HAN in Almelo, en werk sinds 2011 als geregistreerd klassiek homeopaat. RH.

De NVKH en de Stichting Hahneman Homeopathie stellen hoge eisen op het gebied van opleiding, nascholing, beroepsethiek en de praktijkuitvoering. De NVKH is aangesloten bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire zorg (RBCZ). Daarnaast ben ik bevoegd om de Banerji-protocollen toe te passen (zie banerjiprotocolsnederland.nl). Ook ben ik Lid van de NVKP en bekend met de cease-therapie ivm vaccinatieschade (zie NVKP)

Inmiddels heb ik al veel mensen mogen helpen. Het doet mij onnoemelijk veel plezier als ik mensen mag begeleiden in hun zoektocht naar een beter (gezonder) leven. De ziektegeschiedenis proberen te doorgronden. Het juiste middel te vinden bij de juiste persoon en zijn/haar kwaal.